Sådan beskytter du din motor

Additiver til motoren i bilen?

Additivere til bilen, er et specielt  udviklet produkt som hjælper til at holde sin motor sund og rask. En motor uanset om den er benzin eller diesel drevet, består af en masse dyser osv. der i nogle tilfælde soder til ved korte ture eller lign. Her kan additiver virkelig gøre en forskel, på ens motorgang og ydeevne, hælder du additivet i tanken med brændstoffet er det med til at opløse og fjerne den her dannelse af sod.

En vane når man skal tanke sin bil op

Jeg har gjort det for vane, at når jeg er inde for at tanke min bil tilsætter jeg additiv fra Bell Add. Emballagen på flaskerne viser et nemt og smart, stregsystem så det er let at dossere det skal dog siges at du ikke kan ”overdosere” hvis der skulle komme for meget på. Bell Add er udviklet til at kunne, modstå de fleste udfordringer som klimaet herhjemme og det køremønster som vi udsætter vores biler for til dagligt ( Koldstart, Kø kørsel, sejtræk med motoren ). Additivet er med til at forlænge levetiden på ens motor, ved regelmæssig pleje samt en markant bedre brændstof økonomi.

Hvis du ønsker en sund og ren motor, kan jeg derfor stærkt anbefale at benytte Additiverne fra Bell Add. Det har gjort en virkelig mærkbar forskel hos mig selv.