Småridser i forruden?

Alle der har prøvet enten at få en helt ny bil eller få skiftet forruden i den brugte bil, har haft fornøjelsen af en helt ny og ren forrude uden ridser, stenslag osv. Udsynet samt sikkerheden ved en ny forrude er perfekt, men vi kan jo ikke bare rende rundt og skifte forruden i tide og utide. Heldigvis er det muligt at friske den gamle forrude op til næsten ”ny” stand igen med Sonax Rudepolish. Herunder vil jeg prøve at guide dig igennem arbejdet.

Du skal bruge:

Sonax Rudepolish

Påføringssvamp

Microfiberklud

Ruderens

 

 

  1. Start med at ryste flasken med rudepolish grundigt.
  2. Påfør polishen på en påføringssvamp eller direkte på ruden
  3. Poler i cirkulære bevægelser polishen rundt på ruden med påføringssvampen
  4. Aftør produktet med microfiberklud inden det tørrer helt ind. Arbejd eventuelt med mindre områder af gangen, for at undgå indtørring.
  5. Hvis din rude er meget ridset kan det være nødvendigt at gentage processen.

Tip:

  1. Undgå at arbejde i direkte sollys eller på varme flader, det får blot polishen til at tørre ind.
  2. Aftør dine viskerblade med ruderens på en microfiberklud inden du ligger dem ned på ruden igen. På den måde undgår du at overføre trafikfilm / snavs fra dine viskerblade til den rene forrude.

Arbejdet tager ca. en halv times tid, hvilket må siges at være billigt sluppet for bedre sikkerhed pga. det forbedrede udsyn. Og så lige prikken over i´et, næste gang det regner og du bruger dine vinduesviskere vil du opdage at ruden ikke længere bliver stribet i regnevejret…… Dejligt!

God fornøjelse.