Læderpleje

Inden køreturen sydpå med familien ville jeg lige sikre mig at eventuelt spildt mad, sodavand etc. på mine lædersæder, ville være nemt at få af igen. Med Sonax Xtreme læderpleje må jeg sige at arbejdet gik som en leg. Efter at have afprøvet produktet på en et lille hjørne af et sæde der ikke er synligt, som brugsavisningen foreskriver, var jeg klar til at give resten en tur.

At bruge produktet var virkelig nemt. Spray et tyndt lag på den ønskede overflade, lad tørre/virke i ca. 5 minutter og tør efter med en fnugfri klud. Til det formål brugte jeg en Microfiberklud der gjorde arbejdet perfekt. Inden du går i gang med læderplejen skal du sikre dig at sæderne er ordentligt støvsuget og eventuelt rengjort med en blød klud vredet op i varmt vand.

Sonax Læderplejen rengør i dybden og plejer i en og samme arbejdsgang, det er simpelthen smart.

Udover at sikre sig rene lædersæder er der selvfølgelig en masse andre årsager til at vedligeholde / pleje sit læder i bilen.  Uden pleje vil dine sæder kunne blive misfarvet, sprække etc. pga. det faktisk ret ekstreme miljø de befinder sig i. Jeg tænker her på solens stråler, varmen inde i en lukket bil om sommeren, samt den almindelige daglige belastning ved ind og udstigning, hund på bagsædet, for slet ikke at tale om ungernes griseri på vej hjem fra børnehaven…..

Det tog mig en god times tid at ordne alle sæderne i bilen og resultatet blev absolut fantastisk. Læderet i min bil vil i hvert fald blive holdt bedre ved lige ca. hver 6-9 måneder, efter jeg har fundet ud af hvor nemt det er med Sonax Xtreme læderpleje.

God fornøjelse til jer der skal i gang.