Insekter på forruden

Nu igen!, min forrude ligner en kirkegård for insekter. Det er selvfølgelig mest synd for insekterne hvad der er sket, men også lidt for mig. Sådan nogle smådyr godt ”brændt” fast af solens stråler er ikke sådan lige til at få af igen. Derfor min guide til Insektfjerner til bilen

Heldigvis findes der midler på markedet der er en god hjælp. Til rengøring af forruden for både insekter samt trafikfilm bruger jeg Insektfjerner. Insektfjerner til bilen opløser og fjerner insekter, trafikfilm samt almindeligt skidt og snavs effektivt fra din forrude.

Inden brug af  insektfjerner skal du sikre dig at ruden ikke er brandvarm samt sørge for at køre ind i skyggen således at produktet ikke fordamper for hurtigt.

Spray produktet direkte på ruden i et ensartet lag over hele fladen, lad herefter virke i 2-5 minutter afhængig af hvor beskidt din rude er, men lad IKKE produktet tørre helt ind!.

Efter endt virketid får du optimal effekt ved at bruge en våd insektsvamp til at skrubbe de sidste genstridige insekter af med. Undgå brug af konens grydesvampe eller lignende, det giver sjældent et godt resultat og du risikerer at ridse dine ruder unødigt. Vi har her på guiden også en guide til bruge af rigtig insektsvamp

Når du har skrubbet færdigt skylles med rigeligt af vand så du undgår indtørring af eventuelle Insektfjerner rester.

Insektfjerner er virkeligt en nem løsning på et problem vi alle sammen kender her i den søde sommertid.

Insektfjerner fra Gyeon - bedst i test
Gyeon Insektfjerner